El CFJ Mollerussa es referma amb un 2-1 contra el FC L’Escala

Un doblet de Jofre Graells sentencia els empordanesos i permet sumar tres punts als locals

Després d’una primera part amb poques oportunitats pels dos equips, el segon temps ha iniciat amb un gol de Jofre Graells (48′). Amb una defensa de cinc els locals han pogut assegurar el marcador fins i tot en una ocasió de ‘Xevi’ Germán que Batalla ha aturat de manera providencial. El 2-0 però arribava en una jugada a pilota parada que altra vegada Graells (72′) ha acompanyat a dins la xarxa. Més tard els empordanesos farien el primer gol obra de Marc Padilla (75′) que no seria suficient per capgirar el marcador quan faltaven 15 minuts pel final.