Mollerussa torna a vibrar amb l’Europeu d’Autocròs

El circuit Parc de la Serra va acollir 90 pilots de 17 països en la màxima competició internacional d’aquest esport 

El circuit Parc de la Serra ha tornat a vibrar amb el Campionat Europeu d’Autocròs celebrat aquest cap de setmana. Per quart any consecutiu, Mollerussa ha acollit l’última prova del calendari europeu amb més de 700 persones acreditades entre pilots, mecànics i acompanyants arribats de 17 països de la comunitat econòmica Europea però també de Brasil i Palestina, en un esport cada cop més internacional.

Malgrat les condicions meteorològiques no han estat favorables, amb pluja el dissabte i un còctel de boira i sol el diumenge, l’organització ha garantit un circuit amb les millors condicions possibles. Un quilòmetre de terra que any rere any cita a pilots i equips d’arreu.

Entre els pilots que hi han participat, Ares Lahoz va tancar la temporada a casa. Un any difícil per la pilot mollerussenca que no es va poder classificar per a la final.

La Federació Internacional de l’Automòbil ja ha confirmat la cita europea per l’any vinent, en un circuit cada cop més reconegut en el món de l’Autocròs.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.