Big Ben reobre aquest cap de setmana

La discoteca referent de l’oci nocturn torna amb ple absolut, 5.000 entrades venudes

Aquest dissabte a la nit i gairebé una dècada després del seu tancament, Big Ben reobrirà les portes. La discoteca referent de l’oci nocturn als anys 80, 90 i 2000 torna amb la voluntat de fer rememorar vells temps als nostàlgics i atreure nou públic.

Primera nit amb ple absolut, 5.000 persones que tornaran a ocupar la sala gran però també la tecno, la planetari i la univers. Amb la percussió electrònica dels danesos Safri Duo com a cap de cartell, les primeres sessions del complex volen rememorar els grans èxits de la macrodiscoteca de Ponent, que mantindrà la seva essència després de la rehabilitació.

La discoteca obrirà unes 15 sessions al llarg de l’any, una vegada cada mes i algunes dates puntuals. Un nou capítol a la història de Big Ben amb la incògnita si encaixarà en els nous hàbits d’oci nocturn.

1 comentari

  • Avatar Imma Vía Gil

    Suuuupeeer 👏😘❤️.. Tot amb conjunt..lo de la beguda un problema afegit fins be ve alta hora….pero amb els Safri Duo…va quedar ..perdonad😂👍💯🎶🎼🎵una NIT mágica……gracies Big Ben….per cert veiem de Vilafranca del Penedés…..el viatge va valer la pena…….✨🥁🕺

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.