Mollerussa tornarà a ser capital de l’Autocròs

El Campionat Estatal aquest cap de setmana i l’Europeu, de l’11 al 13 d’octubre, reuniran pop de 200 pilots al circuit Parc de la Serra

Carscross, buggis, i turismes tornaran a omplir el circuit Parc de la Serra de Mollerusa els primers dos caps de setmana d’octubre en el Campionat Estatal i l’Europeu d’Autocròs. Aquest divendres, dissabte i diumenge el Campionat d’Espanya fa parada a Mollerussa, la prova més antiga del calendari estatal. Trenta-dos anys d’expertesa en l’organització de proves automobilístiques, l’aval perquè per quart any consecutiu el circuit aculli el cap de setmana vinent el Campionat Europeu, única parada a tot l’Estat.

Entre els prop de dos-cents vehicles que circularan per la Serra durant els dos caps de setmana trobem Ares Lahoz, la pilot local que tancarà la temporada a casa.

Escuderia i consistori reivindiquen però més implicació de les administracions per millorar el circuit, aquest any s’ha aconseguit una subvenció del Consejo Superior de Deportes de 50.000 euros per asfaltar la graella de sortida.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.