L’entrenadora de natació artística Anna Tarrés apadrinarà la Festa de l’Esport el pròxim 29 de setembre

El Teatre L’Amistat acollirà el lliurament d’una trentena de guardons per reconèixer els mèrits esportius de jugadors i clubs

El Teatre L’Amistat acollirà el pròxim 29 de setembre a les 7 de la tarda la Festa de l’Esport amb l’objectiu de fer un reconeixement als mèrits esportius assolits tant a títol individual com col·lectiu o per clubs pels esportistes de la ciutat durant la temporada 2023-2024. La festa estarà apadrinada per l’entrenadora de natació artística, Anna Tarrés, qui recentment s’ha penjat la medalla d’or amb la selecció xinesa als Jocs Olímpics de París.

Ho ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual ha indicat que després d’haver comptat l’any passat, en la tercera edició, amb l’entrenador de hoquei patins Albert Folguera com a padrí, enguany s’ha volgut destacar la tasca d’aquesta entrenadora internacional de natació artística, convidant-la a apadrinar l’acte.

Solsona també ha explicat que s’ha contactat amb tots els clubs amb seu a la capital del Pla d’Urgell per tal que proposin candidatures, unes candidatures que s’han complementat amb les proposades directament des de la regidoria d’Esports. En total, s’han previst una trentena de reconeixements en una quinzena de disciplines esportives diferents.

La festa, que serà conduïda per la periodista especialitzada en esports Eva Cortijo, vol també donar visibilitat al teixit associatiu de la ciutat i als mèrits aconseguits en competicions de nivell pels seus esportistes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.