La piscina coberta reobre per al bany lliure d’abonats el 24 de setembre i inicia curs amb 75 grups l’1 d’octubre

La temporada d’estiu va acabar el dia 8 amb 58.000 usos i un descens tant d’abonaments com d’entrades venudes al fer menys dies de calor

La piscina coberta municipal obrirà portes el pròxim dimarts dia 24 de setembre per al bany lliure dels abonats, mentre que la temporada d’hivern començarà l’1 d’octubre amb un total de 75 grups de cursetistes, segons ha anunciat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual ha indicat que les inscripcions ja es poden formalitzar a des d’aquesta setmana a través de la pàgina web o bé presencialment a les instal·lacions municipals.

Pel que fa al balanç de la temporada d’estiu, que es va tancar el passat 8 de setembre, s’han registrat més de 58.000, una xifra lleugerament inferior a la registrada l’any passat, a causa d’un estiu amb menys dies de calor. En aquest sentit, també s’ha observat un lleu descens tant de la venda d’abonaments, que ha passat de 2.835 l’any passat a 2.664 enguany, així com en la venda d’entrades, que s’ha situat en 5.327, en comparació amb les 6.340 de la temporada anterior. Quant als cursets d’estiu, han comptat amb la participació de 550 persones, una xifra similar a la de l’any passat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.