Els Mossos d’Esquadra detenen un home i desmantellen un punt de venda de cocaïna a Mollerussa

Al seu domicili van intervenir 35 embolcalls de cocaïna preparats per a distribuir

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra van detenir ahir un home, de 52 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. La detenció és resultat d’una investigació oberta fa uns mesos després de tenir indicis de l’existència d’un punt de venda de cocaïna en un pis a Mollerussa. Amb aquesta informació es va obrir una línia de treball que va permetre ubicar el domicili en els Blocs Grup Catalunya del municipi.

Durant la fase d’investigació es va comprovar que el sospitós distribuïa cocaïna des d’un magatzem de la seva propietat però també es desplaçava a diferents punts de la ciutat acordats amb els compradors. Per fer-ho utilitzava un patinet elèctric i es desplaçava a gran velocitat per zones de vianants o per carrers en direcció contrària per dificultar el seguiment policial.

Finalment, ahir al matí es va realitzar una entrada i perquisició al domicili de l’investigat on es va intervenir 35 embolcalls de cocaïna preparats per a una imminent distribució, 1.785 euros, una navalla, una destral, un revòlver, una carabina d’aire comprimit i un patinet, entre altres objectes.

Amb aquesta detenció es dona per desmantellat un punt de venda molt actiu de cocaïna del Pla d’Urgell. El detingut, que té antecedents, passarà demà a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.