El monòleg “Les històries del Pla” s’estrenarà el 5 de juliol

El Consell Comarcal ha posat a la venda 200 entrades per a l’estrena de l’espectacle que vol promocionar el Pla d’Urgell entre els seus habitants

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha anunciat que el proper divendres 5 de juliol s’estrenarà el monòleg còmic “Les històries del Pla. Humor passat per aigua” al Centre Cultural de Mollerussa. Les dues-centes entrades posades a la venda tenen un preu de 2 euros i es poden recollir al Consell Comarcal fins al dia 3 de juliol, de 9 a 14 hores.

L’espectacle, escrit per Ferran Aixalà, consta de dos monòlegs interpretats per la directora de la Fundació Canals d’Urgell, Maribel Pedrol, i el guia de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, Eduard Ribes. Amb un toc d’humor, els artistes presentaran les seves reflexions sobre la comarca, amb acudits sobre els municipis i la seva gent.

Amb aquesta iniciativa, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell vol apropar i donar a conèixer els atractius de la comarca a qui encara no els coneix, utilitzant l’humor com a eina per arribar a un públic ampli i divers.

1 comentari

  • Avatar Ester Boté Pifarré

    Monòlegs passats per aigua!
    Un aplaudiment per la iniciativa . Un aplaudiment per al Ferran, la Maribel ,l’Eduard i tot l’equip que ho ha fet possible.
    Us vull fer saber que , ahir em vau fer sentir que formava part d’aquest territori, el nostre oblidat però des d’ara, estimat Plà d’Urgell.
    Tinc ganes de visitar el Museu Casa Canal (prometo fer-ho quan sigui obert) i l’Estany quan arribi la fresqueta.
    La feina ben feta no te fronteres , ho heu aconseguit ! Seguiu així., treballant per al territori , per a la gent, des de l’humor però per damunt de tot des del cor.

    I per acabar , com diria en Quim:
    Gent del Plà d’Urgell, sou Molt Bona Gent!

    Visca El Plà d’Urgell ,!!!

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.